Blog

Ma az első éves szezonbeli írasunktól kezdve újra beszáll a Digitális TV, ugyanis az első szezon végén (2020. év vége felén) a DTV News értesített minket a másolattal kapcsolatban, ugyanis már nem másolunk olyan harmadik féltől származó webhelyről a híreket. Tehát a DIGI műholdas, kábeles és Online kínálatában újra elérhetők lettek.

Bár a Life TV a februári/vagyis hivatalos márciusi bekerülését követve, hogy a mai naptól (2020. december 25.-től) karácsonyra kapnak hamarosan a UPC Direct előfizetői a Life TV extra zöld környezettudatosság és ismeretterjesztős testvércsatornáját, azaz Ozone TV-t.

2020. december 23. és 31. között karácsonyi ajándék gyanánt a TV GO regisztrált felhasználói és a Telekom IPTV előfizetői számára külön előfizetési díj nélkül érhető el a MoziKlub teljes film-és sorozatkínálata.

Hamarosan véget ér 2020, úgyhogy itt az ideje, hogy kicsit visszatekintsünk erre a... fogalmazzunk úgy, hogy kihívásokkal teli évre. Kezdetnek lássunk néhány érdekes adatot erről a rendhagyó időszakról, avagy ilyen volt az HBO éve számokban:

A tegnap előtti napon a szolgáltató előfizetői számára elérhetővé vált a Finnországban a hónap csatornájának jelölt minőségi tartalmakat kínáló BBC Earth HD csatorna (cikkünk publikálását követően nem sokkal a csatorna hozzáférését blokkolták), mely a műholdas szolgáltatók közül eddig csak a Telekom kínálatában szerepelt. A csatorna hivatalos...

A ViacomCBS bejelentette, hogy Raffaele Annechino kapott megbízást a ViacomCBS Networks International (VCNI) elnök-vezérigazgatói tisztségére. A szakember David Lynntől veszi át ezt a tisztséget, aki lemondott és egy átmeneti időszakot követően távozik a cégtől.

A hazai műholdas szolgáltatók közül elsőként a UPC Direct veszi fel kínálatába az Arena4 sportcsatornát, az indulás pontos időpontját még nem tették közzé. A csatornacsalád többi tagja a szolgáltató által még mindig a "nem garantált csatornák" besorolásba tartozik, de az Arena4 bekerülése azt sejteti, hogy sikerült a megállapodás a két társaság...

Copyright © 2021 Leslie Christoph Holdings Zrt.|Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el